Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Gudomliga elden

Är du en gnista av den Gudomliga elden?

Kan du känna,

att de krafter som styr planeternas banor

och stjärnornas liv,

även brinner i dig?

Vågar du släppa kontrollen i en djup tillit,

falla fritt och låta stillheten växa?

Kanske kommer medvetandets väsen

under dessa förutsättningar,

att av sig själv likt en sagolik parfym

fylla rum efter rum med sin bedårande doft.

Om du möter en hinna av rädsla,

kan du då med denna känsla vara?

Tills den av sig själv löses upp

till det nya obeskrivbara.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-16 23:55



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Fint invävt om det djupaste inom oss.

kosmoapplåder!
2009-06-21

  livsdans
Bra! Frågeställningarna som leder till transformationens punkt!
2009-05-18

    ej medlem längre
jättesnyggt!
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP