Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmen hade jag 6 med ett X...




I drömmen hade jag explosivt sex med ett X

Oh Jesus Christ vilken underbar geist

Hon var vild & våt

Jag var galen & kåt

Borta alla frågor

Sängen stod i lågor

Varför hade vi det inte så

Varför hade vi det inte så DÅ?

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-17 19:40



Bookmark and Share


    Al Lanzon
Troligtvis för att det var en dröm :)
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP