Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

När jag vaknar på morgonen då min kropp värker som mest,
då är du där och hjälper mig upp.

När mina händer är kalla och aldeles blåa,
då tar du min hand och lägger den i din.

När jag är ängslig på väg till sjukhuset för mina vanliga kontroller,
då följer du med utan att jag ber dig.

Du säger aldrig dessa ord: att allt kommer att bli bra,
du säger i stället med lugnet i din röst: Jag finns alltid här för dig hur dålig du än blir.

Jag behöver inte längre skämmas,
jag kan vara mig själv framför dig.

Jag behöver inte lägre säga att det gör ont,
du ser det med egna ögon, du hjälper mig.

Jag är förevigt tacksam och otrolgt glad att du är min..
Du förgyller min tillvaro, du ger mig ro...

Jag älskar dig för att du finns, för att du är min.






Övriga genrer av ffelicia
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-17 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffelicia