Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klingar rent i hjärtat

En fågels vackra kvitter

klingar rent i hjärtat.

En blommas hela väsen

smälter bort den sista frosten.

Nu porlar bäckar.

Nu smeker havets kärleksfulla vindar

bland vågbrus och saltstänkta klippor.

Allt omfamnat av solens värmande sken.

Denna kör berusar alla sinnen.

Sköljer bort alla minnen.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-18 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP