Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En countrylåt dämpar det mesta

Det krampar, svider och värker
Inget som syns på ytan
Inget som någon märker

Tankar kommer tillbaka
Som ett myggbett som aldrig slutar klia
River upp det igen och jag blöder

Drömmer mig bort med en countrylåt i lurarna
Hjälper mig att se över murarna
Höjer volymen
Lyfter på hatten
Och bjuder upp till dans




Fri vers av Figge Moz
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-09-22 04:58



Bookmark and Share


  The Stargazer
En lite ojämn dikt, på många sätt. Innehållet är först sorgset och sen mer upplyftande, rimmen är oregelbundna och upplägget ( raderna och styckena ) är ganska ojämnt. Men jag gillar det. Det känns inte ansträngt och krystat utan äkta. Och jag håller med om att musik dämpar det mesta, men country är ingen favorit :)
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Figge Moz
Figge Moz