Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonbön

Låt mig få vakna förvirrad
vilse i Ditt mysterium.

Låt mig få vakna blind
bländad av Dig.

Låt mig få vakna utmattad
med Din smak på mina läppar.

Väck mig inte ur drömmen
men låt mig vakna

Med Dig..








Fri vers av LonelyNotAlone
Läst 673 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-12-05 01:32



Bookmark and Share


  den ensamma kycklingen
Åh vad härligt. Den väcker tankar och önskningar!
2006-01-15

  Laijza
En underbar liten kärleksdikt! Mycket fin!
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

LonelyNotAlone
LonelyNotAlone