Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla för höst

Linda in mig i dina långa ben
Låt mig gömma mig med ansiktet i din nacke
Vila mig trygg i dina armar med min näsa i ditt hår

Tillsammans räds vi hösten och glömmer att njuta sommaren
Såsom vi alltid gjort men aldrig tillsammans

I vinter fryser vi såsom vi alltid gjort men nu tillsammans
Under täcket skrattar vi åt våra depressioner
I fosterställning håller vi värmen därinne trots öppet fönster

När en ny vår vaknar har vi läkt varandra
Sen kan vi prova att börja leva
Utan rädsla för höst och nu tillsammans




Fri vers av Gnosis VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-18 18:41



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Vackra ord om kärlekspartner, mjukt och stämningsfullt
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Gnosis VIP