Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man fryser i solen är det skönt med svart tröja

Jag står i solen i svart tröja.
Suger åt mig solljuset.
Min tröja blir varm.
Nästan så att jag bränner mig.
Men jag fryser ändå.

Jag talar med dig med svart själ.
Suger åt mig din energi.
Min själ blir mindre kall.
Nästan levande.
Men jag fryser lite ändå.

Det är skönt med svart tröja när man fryser i solen.




Fri vers av Gnosis VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-18 18:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha vilka goa bilder! Viftar med en kvarglömd svart tröja ropar hejhej jag har en här, kanske jag ska ta den på mej o känna värmen från solen lite... det är moln på min himmel idag!
2009-05-19

  Sturesdotter
Det svarta som värmer så bra - dvs alla färger är bra i livet!
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Gnosis VIP