Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EU-val/ Aforism

Den som inte ser skogen för bara trän-
får byta glasögon.




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-19 08:26

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Njord
Bra, mycket bra!
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP