Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terapi

Jag kommer på avtalad tid
med min fläskiga förtvivlan

Någon! Borde straffas för allt det här
Någons! Fel måste det ju rimligen vara
Om man kunde klämma Någon! mellan
läpparna när tystnaden kommer som ett straff,
men bara till mig, och
Det är snart dags att gå igen.




Fri vers av Statistiska Centralbyrån
Läst 372 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-19 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Statistiska Centralbyrån
Statistiska Centralbyrån