Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min (o)älskade


Ett erkännande




Du var så underbar
så förstående och älskvärd
Jag spottade dig
i ansiktet

Jag ser hat i din blick
men att jag vet
att det är
kärlek

Jag ler och du
vänder dig bort
från mig

Smärta som bara
du kan känna
och jag
ser

Den äter upp dig
Hur kan du leva
nu

Jag hade dött
utan mig

Ja, jag saknar dig
då och då
Ikväll lite grann och
imorgon
inte alls

Allt jag gjort
Allt jag gör
Allt jag nånsin kommer att göra
sårar dig

Min älskade

Kom hit
Jag behöver dig
ikväll

Nej jag älskar inte dig
Din kärlek kväver mig och
min är
död

Tack för sällskapet
Vi ses kanske igen och
ring inte

Min älskade





Fri vers av Sweet Beelzebub
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-19 22:13



Bookmark and Share


  blaite
fan så bra..
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Sweet Beelzebub
Sweet Beelzebub