Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall sommar

Den Lila Aklejan står vacker
mot den faluröda husväggen
men liljorna är ännu så länge bara i knopp
Det är en regnig sommardag
med kalla och värkande fötter i blöta sandaler
Sockar är ju en bra hjälp
men jag trotsar för det ÄR ju sommar
Hunden står vid dörren
gnäller
vill gå in i värmen
Saknar solen på dagarna
och saknar de ljumma kvällarna och nätterna
Jag är rädd att sommaren ska bli regnig och kall i år
Det får inte bli så
det är ju en så lång väntan till nästa gång




Övriga genrer av Therés
Läst 432 gånger
Publicerad 2005-09-22 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!