Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stillhet mår man bäst

Egot en ständig rörelse i tanken kräver

och livets skönhet kväver.

Egot är aldrig stilla.

Detta det kan sluta illa.

Livet är alltid här och nu.

Det vet nog både jag och du.

I stillhet mår man bäst.

Då blir livet som en fest.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-20 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP