Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24 april, 2005


älska mig blind

andhämtning som
navigerar över
djuphavsgravar

fann en dröm att
vara befäl längs
någons domäner



att sluta greppet
runt din hals att
vara navet i din
puls

att driva dig runt
runt runt att driva
dig ut på öppet



hav

bli min sista droppe




Fri vers av obey
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-22 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

obey
obey