Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten handlar om en kille som gör sin dröm sann = uppträder på sin första rockkonsär... ;)


Högtalarna hoppar, förstärkaren skenar på max volym.

Han kollar sig i spegelbilden
Drar fingrarna genom håret
Fyllt med gele
Vänder sig om och går ut därifrån

Med ens förändrar sig allting
Ljuset lyser starkt över honom
Skriken ekar
Någon tjuter

Högtalarna hoppar
Förstärkaren skenar på max volym
För nu tar han micen
Uppe på scen
Och gör hans största dröm sann.

Kamera blixtrarna bländar honom oändligt
Ljuva toner kommer från munnen
Men ingenting
känns lika bra som välbehaget i hjärtat




Fri vers av Canzine
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-21 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Canzine