Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt hos min frisör och så kom en man in och byte filter på fläckten. Då kom jag på denna dikt.


Filtret


Filter man borde ha filter för sitt hjärta
Tänka man borde tänka innan man talar
Glas man borde ha glas innan man häller vatten
Alla små trick för att göra livet lättare




Fri vers av knyfflan
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-22 23:13



Bookmark and Share


  walborg
Visst behöver vi alla filter och skydd för vår inre sårighet. Du skriver fint. mvh
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

knyfflan