Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lala.


Akta så att du inte dränker mig i kärlek nu.

-




( Aldrig någonsin har en
mänsklig människa fått mig
le så mycket som du. )

Bättre än såhär kan jag nog inte formulera det,

jag är kär i Dig.




-




Fri vers av skrattalitetill
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-23 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skrattalitetill
skrattalitetill