Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lala


Vakna nu älskling.

-




Vila i frid,

inte ett dugg
jag vill att
du vilar i
kaos så att
du vaknar upp
igen och kommer
tillbaks till
Henne du lämnade
kvar.




-




Fri vers av skrattalitetill
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-23 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skrattalitetill
skrattalitetill