Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kroppar.....

Kroppar så mjuka, blodiga, kletiga,svettiga och våta.....

varma kroppar, kalla kroppar, döda kroppar, levande kroppar.....

Fula och äckliga, sköna och fina, bleka och färgade, feta och smala......

Alla dessa former, olika perspektiv, orkaner av kroppar!........




Fri vers av Blue-star
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-23 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blue-star
Blue-star