Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln och demonen.....

Likt en vilseled ängel vandrar hon omkring,

drar på sig en mask av hjälplöshet,

med sina rådjursögon får hon oftast som hon vill....



Likt en stark demon äger hon styrka och makt att erövra världen....

Dubbel av naturen, med en demons inre och ett änglalikt yttre.....




Fri vers av Blue-star
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-22 22:17



Bookmark and Share


  Stjärnöga
mycket vacker..
2011-03-07

    ej medlem längre
Spännande text!
2009-09-23

  Miss Mod
Underbar.
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Blue-star
Blue-star