Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okända stränder

Var stadigt lugn som en klippa i vindens tjut.

Var böjlig, likt ett grässtrå som ur jorden tittar ut.

Var följsam i det som är bortom din makt,

liksom vattnet anpassar sig till sitt krus.

Låt livets kärleksfulla brus,

föra dig till okända stränder.

Där nya eldar tänder.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-25 13:16



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin.......
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP