Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla


snälla
såra mig inte

mitt hjärta är redan
skört
mitt hjärta är redan
sårat

snälla
rör mig inte

min kropp är redan
rörd
min kropp är redan
matt

snälla
lova inte

min själ är redan
fylld av lögner
min själ är redan
sviken

snälla

gå.





Fri vers av teenagekicks
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-25 20:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Teenage Kicks" - kanonlåt med Undertones (Mascara Hotpants gjorde en cover på den).

Man kommer till en gräns...en viss punkt...
Hit (och helst inte ens det) men inte längre!
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

teenagekicks
teenagekicks