Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vart tar all tid och drömmar vägen?


En del kanske drömmer om mycket pengar andra drömmer om den de ska leva med. Vi bygger upp stora planritningar om hur vi vill att våra liv ska se ut. Men vad vi inte hade räknat med var hur mycket och hur beroende vi blev av andra människor för att genomföra dem. En del hjälper dig att bygga efter dina anvisningar medan andra vill ha sin egen åsikt och vill att du ska bygga som de tycker. Plötsligt hittar du dig helt förvirrad och minns inte hur det var du ville att ditt liv skulle se ut. Du kan inte längre skilja dina drömmar och förväntningar från alla andras drömmar och förväntningar på hur ditt liv skulle bli. Du ger då upp dina drömmar och börjar istället bli deprimerad och du börjar fundera på varför du överhuvudtaget existerar och vad kan ditt lilla futtiga liv göra för nytta för det stora hela. Du förnekar dig själv och får till slut självmords tankar. Lögnen säger att du gör ingen nytta och ingen saknar dig när du försvinner. Du är ju blåst. Du kan välja att lyssna på lögnen och ditt öde blir döden. Men du kan också lyssna till din gamla bortglömda dröm som säger att man ska kämpa för det man tror på.
Så vad väntar du på ta upp kampen om dina livsdrömmar.




Fri vers av knyfflan
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-25 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knyfflan