Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dubbelseende ibland och bokstäverna far runt men en text har jag lyckats få till


Mitt öga

Mitt öga har grön
färg

Mitt öga är det jag
använder innan jag
skriver min dikt

Mitt öga använder jag
till att se fåglar och underbar
natur

Genom mitt öga ser jag ut

Mitt öga öppnar jag

Mitt öga stänger jag

precis som ett fönster

där ljus vill in och inget mörker vill vara

men så plötsligt i fredags ville
inte mitt öga vara med mig,
jag trodde ljusblixtarna och dubbelseendet
skulle gå över

men inte då så jag fick en tid så
fort som möjligt på ögonmottagningen
där jag fick träffa en doktor som sa att
jag har en neurologisk skada, vilken
vet han inte

så nu återstår mer utredning

men mitt öga har jag öppnat upp inför
den nya dagen och sett en bofink så
vacker

090526




Fri vers av sajo
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-26 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo