Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan det vara


Haiku 26/5-09

somrigt överkast i trädgården

broderade rosavita blommor doftar

äpple




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-26 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo