Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innerlig vandring.....

Ensam,saknad,vart träd har sitt rum....Lekande par,så ömsint och rart, alla berg måste bestigas om man ska ha lyckan kvar......


I mörkret sitter du, ser ingenting vill inte se, du öppnar sakta ögonen, åter är värmen och ljuset här, du andas ut, åter har du lyckats spela din roll, du fäller ut ditt parasoll, du dansar på moln, du är vacker som få.....


Fågeln flyger högt i skyn, vid solnedgången har den åter blivit förälskad........


Jorden snurrar.....

Människan är då allt förunderlig!....


Du, bara du kan ändra allt, bara du!......





Fri vers av Blue-star
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-26 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blue-star
Blue-star