Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfödd Ängel

Hon somnade in vid havet lugnt
Det skyddade kroppen med vänlig kraft
Gav henne av lugn hon aldrig haft
I sanden vid en strand sov hon tungt

Ett litet hjärta blev åter ungt
Smaka av den så ljuva livets saft
Sargad kropp ta del av min livskraft
Om så den vackraste natt har sin punkt

Hon brer ut sina spröda vingar
En ny lagad ängel med skrud så svart
Sveper över upp i månklar natt

Ser en fågel sina svarta svingar
Svävar fri ut över nya lögner
Längtar efter total frid som sömn ger




Fri vers av Vilketnamn
Läst 477 gånger
Publicerad 2005-09-23 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilketnamn