Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag är det en blåsig dag


Jag lyssnar till

Jag lyssnar till vinden
utanför mitt fönster

Jag lyssnar till vinden
som knackar tidigt på min dörr

Jag lyssnar till vinden och hör
hur den skapar toner i träden

Jag lyssnar till vinden och ser
hur fågelns vingar stiger upp mot
himlen

Jag lyssnar till vinden
som känns mot kinden

Jag lyssnar till vinden och
känner hur den ger energi

090527




Fri vers av sajo
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-27 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo