Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tidlöst fenomen som ändå får folk att tänka på bättre tider (förr)


Minustecken i vår moderna tid





Minus för folk

som visserligen ställer frågor


men som inte tar sig tid



att vänta på svaren och som

dessutom ständigt i sin otålighet


avbryter svaranden...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-27 12:44



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
ja det är jobbigt, att lyssna hör till komunikationens viktigaste beståndsdel
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP