Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hälsning från mina jobbarkompisar


Kortet

Det går i dörren nere i
trappen

snabba steg uppför trappen

och så rasslar det till i
brevinkastet

posten ligger på den
blåa dörrmattan

jag kisar med mitt öga
och så ser jag det

vackra kortet med blommor
på och jag vänder på
det då står det

krya på dig hälsningar och
då rinner tårarna på mina
kinder

mina jobbarkompisar har skickat
ett kort med vackra blommor på

men jag hoppas jag snart är tillbaka
på några timmar per dag igen

men än så länge vilar jag mitt öga
då jag ser dubbelt och väntar på nya
undersökningar

men kortet står på bordet så
jag det ser och tänker på
alla mina nya vänner

090527




Fri vers av sajo
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 13:00



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Visst är det underbart med jobbarkompisar
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo