Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradox 317 B





Vad nog Pehr Göte Gyllenhammar
aldrig sade till sin svärmor
hösten 1986, kvart över två på eftermiddagen.

'Jag har svårt för människor
vilka svårligen sviker mina ideal'




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-27 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP