Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu har vi älskat






nu har vi älskat

nu blåser en vild sång genom våra

glada kroppar



vi är hemma hos varandra

vår ömhet smälter smärtorna

  i livsförnyande kyssar


.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-27 18:40



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Denna är en vacker pärla med healing kraft.

Såsom älskogens helande bär,

fångar du med orden dess känsla.

Varma applåder!:-)

extra fint avslut med

"vår ömhet smälter smärtorna

i livsförnyande kyssar"
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP