Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjögurkan - namnet

 

sjögurkan - namnet

han fick i yngre dagar

har börjat blekna

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-27 20:18



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ja, de håller inte så länge så man får lägga in dem !!!
2009-12-07

  Paulina LH VIP
Man vet aldrig... ;)
2009-05-27

  Larz Gustafsson VIP
En promiskuös sjöman?
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP