Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arnold arnoldski - eller förresten, det va´inget

skriv som du snackar




yedre - gonegone - as soon as the firefly

 

 

 

steely steely dan - aldrig snar 


eller stucken, inte alls - bara lite bränd


om nånsin - lite som en fenix - nää, det menar hon inte,

menar - som humla

 

[trångt intro]



av vem har - just hon - bzz

lärt sig stingselstångas med bic & verka

 

eldfängt envisas

inflames utantill




Fri vers av wayward - taiga
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-28 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga