Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haha, roligt värre, hoppas att ingen därute tycker den var stötande :) Tillägnas Gustav och Felicia.


Felbeställning till Villbo [Limerick]

Så ville dyslektikern från Villbo,
beställa hem bästsäljaren Bilbo.
Han förväxla dock d,
med bokstaven b,
och fick sen på posten en dildo




Fri vers av Linge
Läst 484 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-28 09:09



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hahahaa..en bukett rosor för den här!!!
2009-05-28

    sunnanvind
Skrattar!!!! Men oj då;)
2009-05-28

  Daniel_78 VIP
:) finurlig
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Linge
Linge