Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängsle memoria

Det sjunger en stämma i drömmarnas sal
för lyckan; den vackra och sköra
Men skratten som fyller vår heliga graal
går inte förevigt att höra

För doften den sveper med vindarna bort
och kvar är blott minnen att leka
Förtärd är den kalk som står gapande torrt
när rösterna slutat att eka




Fri vers av Nexus metus
Läst 515 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-28 09:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bravo!
2010-04-10

  Anders Nordlander VIP
Härligt skaldat, inte alls Ferlins ord, men den inger samma stämning som hans dikter!
2009-06-08

  Sturesdotter
Bravo!
2009-05-28

  Linge
Skrivet på gammalmodigt vis och med stor känsla. Applåder!
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Nexus metus
Nexus metus