Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande bergssjö

Genom mörka grottor och djupa dalar

går stigen mot bergets topp.

Vackra rosenbuskar rispar sår, nässlor bränner

och myggor sticker.

Naturens dofter förför.

Men inget förstör

vandringen mot målet.

Plötsligt bryter bergets topp

den mulna himlen

och glänser vackert i den glödröda

solens kärlekssken.

Spegelblank brinner en bergssjö klart.

Är detta målet eller en ny start?




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-28 12:05



Bookmark and Share


  livsdans
...och transformativt!
2009-05-28

  livsdans
Fantastiskt skönt!
2009-05-28

    sunnanvind
Vackert...en text att drunkna i då den är heeelt ljuvlig!
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP