Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berget i diskhon

 

berget i diskhon;

svårare att bestiga

än mount everest

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-28 20:17



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Sanna dina visa ord!
2009-12-29

  Gunwale VIP
Motivation behöver var och en som ska företa sig något... (en ofta glömd sanning)
2009-06-07

    papillon
Vardagshaiku med kanonprecision! Applåder!
2009-06-01

  Fredrik P. VIP
det håller jag
med om!
musiken är
min diskmaskin!
2009-05-30

  tom boreland
en verklig beskrivning
av en veklig vrklighet
2009-05-28

  Jessica Ebbesson
Haha..vilken skön!
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP