Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÅLL MIG HÅRT

håll mig hårt nu

det här är känsligt

håll mig hårt nu

tills det är över

det är svårt nu

jag är så ängslig

det är närhet

som jag behöver

 

 

släpp mig inte

förrän du känner

att jag är mogen

att släppas loss

när min nervknut

har blivit upplöst

och mina känslor

har slutat slåss

 

 

 

håll mig hårt och

släpp mig inte

förrän stormen

är förbi

håll mig fast jag

slutat hoppas

på att någonsin

få bli fri

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090528

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-28 21:30



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat
2010-04-27

  Teresia Ridell
Högst mänskligt o förbannat vackert !!
2009-05-30

  Elaine.S VIP
Mycket känslosamt och starkt!!
2009-05-29

  sulimaa
Den kändes i hjärtat! Naket och smärtsamt.
2009-05-28

  anits VIP
Starka ord som griper tag i läsaren
2009-05-28

  Junitvillingen
Ord som griper tag, borrar sig in, känns. Vemodigt vacker poesi och mycket välskrivet dessutom!
2009-05-28

  Måna N. Berger
Berörande, starkt gripande!
2009-05-28

  Suzy med punkterna
Mycket starkt..
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP