Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet och Nuet

Framtid är endast en tanke som skrämmer eller lockar,

tyvärr den ofta vår närvaro plockar.

Dåtid en historia söt eller sur,

spelar egentligen ingen roll hur.

Livet är i och omkring dig nu!

Eller hur kära Du?






Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-28 23:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant och tänkvärt.
Här finns den berömda gordiska knuten. Eller pudelns kärna, om man så vill.
2009-07-21

  karenina VIP
precis. inte då eller sen. utan nu
2009-07-19

  walborg
DEt var en riktigt trevlig dikt med en trevlig ton mot läsaren att vara överens med Dig. Och det är jag!
2009-06-29

  En strimma av guld
Visst är det så. En mycket bra dikt.
2009-06-07

    Burre
NUet ja..
härlig!
2009-05-29

    ej medlem längre
finpoesi!
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP