Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brev till bror, av boris guran, inspirerade


Kritik på en text (229)






Jag väljer att kommentera
med en annan paradox

en hel del kvinnor känner det
som att 'män' aldrig blir äldre än tolv år

om man istället tänker sig
att det gäller alla människor

att vi inte blir äldre än tolv år själsligt
någon av oss

då borde det vara låttare att förstå
varför så många av oss beter oss

som bortskämda femåringar
så fort vi själva

hamnar i skottgluggen för kritik
från én åtminstone tänkt omgivning




Övriga genrer (Essä/Recension) av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-29 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP