Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick inget körkort i julklapp och hade jag fått det så hade jag ändå inte trott mig kunna köra bil bara för det


Näsbränna







Det blir inte
alltid bättre bara
för att saker

går fortare. Tänk
på det när
du ändå skall

ut på vägarna
och leka krockracing
nästa större helg.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-29 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP