Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar vid mitt matbord idag


Söndag 31/5-09

Till mor

hoppas din dag
blir bra

solens strålar få lysa

bli uppassad och få äta
något gott

bara vara och bli ihågkommen
av dina barn

känna glädje på din dag som är
den 31 maj

så nu säger jag att ett stort

GRATTIS till dig mor

090529




Fri vers av sajo
Läst 137 gånger
Publicerad 2009-05-29 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo