Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vision

Om du visste vilken makt ditt ansikte hade över mig
Om du visste att varje ord och blick präntas in i mig
som för att stanna för alltid
För alltid
Endå försvinner du bort från mig
både du själv, och ansiktet i mina tankar

Bleknar bort till ljudet av dina fotsteg, bort, bort....

jag står kvar
Kvar i min drömvärld
Och undrar varför du går
sträcker ut en hand, och möts av tystnad
det är tystnaden efter att du gått
Och lämnat mig med ännu drömmande hjärta.
Du är en vision....




Fri vers av elsa.
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-29 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elsa.
elsa.