Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstdagjämning

Det händer
Att mitt ansikte
Gör ont
När jag spricker upp
I en viss sorts
Leende

Och det händer
Att dina
& mina händer
Och att blickarna
naglar sig fast
i varandra




Fri vers av växelvarm
Läst 479 gånger
Publicerad 2005-09-24 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

växelvarm
växelvarm