Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fargo, av Ali Dorani, inspirerade


Kredit på en text V







ibland är bokstäver skulpterade till ord
som en sorts bro mellan poeten och läsaren
jag önskar så att jag förstått mera
av textens bakgrund

ungefär som jag önskar mig veta mer
om penseldragen i en målning av Paldacci
men hur skulle det kunna vara en förunnat
att i allt kunna ta in känslan
av ren och skär poesi?

Man får allt nöja sig med de känslor
tavlan skänker en, om de alls gör det
för en enkel läsare

texten förtjänar sina trenne rosor
av de vita, för sandens skull





Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-31 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP