Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntar på dig

Sitter här och väntar
på dig
Du som förvisades
av mig
Jag vill att
Du kommer tillbaks
till mig
Du säger att du ska
så jag
sitter här och väntar
på dig
Längtar
efter dig
och allt
är förlåtet




Övriga genrer av bluescat
Läst 204 gånger
Publicerad 2009-06-02 14:51



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Denna väntans plåga, men den som väntar på någe gott...........
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

bluescat
bluescat