Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter mani

I manin flödar
känslorna
som vatten
i ett
vattenfall
Kärlek
sex
Lusta
Snacka om
att jag saknar
mani




Fri vers av bluescat
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-25 18:42



Bookmark and Share


    Bo Malte
ja vem gör inte det...
2016-08-29

  Mr Lindemann VIP
Då är du och Platon överens i frågan där då
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

bluescat
bluescat