Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa liv

Det finns ett liv
efter detta
Det är min tvärsäkra
förhoppning
Min önskan
är att bli
en fågel
En högt flygande
svala

har högflygande planer
för mitt nästa
liv




Fri vers av bluescat
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-15 19:34



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej bluescat!

Ja, det skulle kanske vara en stor frihet. Hälsar vännen Fredrik
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

bluescat
bluescat