Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För den som gillar att fotografera


Naturfotograf

Genom min kameralins
i tidig morgon så fotade
jag regndroppar som dansade
fram på vattnets pölar

Genom min kameralins
i eftermiddagstid så fotade
jag den regntunga himlen när
plötsligt solens strålar tittade fram

Genom min kameralins
ser jag en blommande sommaräng
så vacker

Genom min kameralins fångar jag
måsparet med sin nykläckta unge

Genom min kameralins så fångar
jag den pigga ekorren på väg upp
i en tall

Genom min kameralins så fångar
jag verkligen naturen

090602




Fri vers av sajo
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-02 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo